Kvůli živelné katastrofě nyní poskytujeme pouze mobilní péči. Kontaktujte nás pro rychlou pomoc.

Pavlínka (4)

Těhotenství maminky Pavlínky probíhalo bez větších obtíží. Všechny kontroly naznačovaly, že miminko se vyvíjí správně, a Pavlínka s partnerem se těšili na příchod svého prvního dítěte. Ve 31. týdnu však Pavlínka začala pociťovat náhlé závratě a dušnost. Když si naměřila krevní tlak, zjistila, že dosáhl téměř 190/120. Okamžitě kontaktovala nemocnici, kde jí lékaři doporučili, aby bez odkladu přijela na vyšetření. Tento nečekaný obrat vedl k zásadním rozhodnutím ohledně jejího zdraví i zdraví dítěte.

Dcera musela kvůli mému selhávajícímu zdraví okamžitě ven, narodila se s váhou 1150 g. Následující týdny byly plné komplikací a strachu. Když jsme šly domů, měla jsem obavy, jak péči o předčasně narozené dítě zvládneme. Každý den jsme se báli, co přijde. V osmém měsíci jsme kontaktovali ranou péči I MY, kde nám poradkyně Míša ukázala, jak s Pavlínkou pracovat a dodala nám naději. Díky ní víme, že naše situace není bezvýchodná. Raná péče nám pomohla nespadnout do depresí a věřit, že se vše zlepší.
Pavlínka (4 let) a její rodina

Zlepšete kvalitu života rodin s dětmi s handikepem

Přímým darem nebo koupí symbolického lampionu

Další příběhy

Maruška (5)

Adam (6)

Honzík (4)

Matyáš (4)

Martin (5)

Tomík (5)

S čím pomáháme přesně?
Podáváme pomocnou ruku těm, kteří ji potřebují

Zůstaňme ve vzájemném kontaktu

Rychlý kontakt

Zavolejte nám každý všední den od 9:00 do 17:00. Jsme tu pro vás, abychom vám poskytli radu, podporu a odpověděli na vaše dotazy